Ontwikkeling
met een visie

Ontwikkeling
met een visie

Substantia werd in 2011 opgericht door Tom Van Hamme en Edward Verté, twee complementaire profielen met een hart voor vastgoed.

Twee complementaire puzzelstukjes

Edward heeft een achtergrond in consultancy en was bestuurder in de raad van bestuur van een Antwerpse projectontwikkelaar. Tom Van Hamme studeerde in 1995 af als industrieel ingenieur bouwkunde en spendeerde zijn hele carrière in vastgoed. Hij deed praktische ervaring op als projectleider bij enkele grote aannemers. Als operationeel directeur bij een projectontwikkelaar leerde Tom bij over marketing en klantencontact.

Kwalitatief en toch betaalbaar wonen

Met een heel eigen visie op vastgoed werd Substantia opgericht. Substantia focust op middelgroot residentieel vastgoed in Vlaanderen en Brussel. Projecten van een hoge kwaliteit, voor de laagst mogelijke prijs. Voor particulieren die op zoek zijn naar een kwalitatieve woning, of investeerders die uitkijken naar een gegarandeerd rendement.

Lokale leveranciers

Substantia kiest zoveel mogelijk voor lokale partners in de omgeving van het project. Dat bespaart vervoerskosten én het is gewoon praktischer. Moet er nog een kleine aanpassing gebeuren? Dan kan de aannemer snel langskomen. En dat is prettig voor iedereen.

Onze visie & 
waarden

Voor elk project garandeert
Substantia jou

Logo Substantia

Persoonlijk contact

Logo Substantia

Tailormade advies

Logo Substantia

Zorgeloze afterservice

Logo Substantia

Duurzame kwaliteit

Een vraag over ons bedrijf of onze projecten?

Een vraag, een suggestie, interesse in een appartement of een bouwgrond te koop? Neem contact op met Substantia!

Vraag informatie ‣


contact@substantia.be

Plantinkaai 1 bus 105

2000 Antwerpen

Substantia gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.